Over mij

banner

Ik ben Léonie, een 19 jarig meisje uit een klein dorpje in Zuid-Holland. In augustus 2013 ben ik begonnen met de opleiding Communicatie maar ben helaas gestopt omdat het niet creatief genoeg was. In augustus 2014 ben ik begonnen met een nieuwe opleiding, Digitale Media en Communicatie.

Ik ben gek op fotografie en dansen. Op mijn 16e verjaardag kreeg ik mijn grote liefde, mijn canon. Ik ben er nog steeds heel blij mee en gebruik hem zo vaak mogelijk. Helaas ben ik gestopt met dansen omdat ik 8 jaar in het buitenland heb gewoond. Op mijn 10e verhuisde ik naar Zweden, en 3 jaar later ging ik naar Duitsland. Daar heb ik mijn middelbare school afgemaakt en sinds juni 2013 woon ik weer in m’n oude vertrouwde dorpje.

Net als veel andere meisjes heb ik ervoor gekozen om te bloggen. 20 november 2013 ben ik officieel begonnen. Ik heb vaker een blog gehad maar ik hield het nooit lang vol. Sinds ik meer tijd stop in het bloggen vind ik het ook leuker worden. Ik zie het echt als een creatieve uitlaatklep. Na een lange dag op school of na een druk weekend vind ik het het fijnst om lekker in mijn bed te bloggen. Ik blog over alles wat mij bezig houdt. Van fashion tot lifestyle.

Ik hoop dat je mijn blog leuk vind! Als je iets mist of tips hebt kan je het me altijd laten weten. Ik hou van feedback!

Liefs, Léonie.

Bloglovin: https://www.bloglovin.com/blog/11293717/leonie-anouk
Instagram: leonieanouk
Twitter: leonieanouk
Pinterest: leonieanouk

Advertenties

One thought on “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s