EIGEN DOMEIN EN NIEUWE LAY-OUT

Blogger-Typing-on-MacBook-02

Ik heb eindelijk mijn eigen domein en vanaf vandaag staat ie online! Welkom op leonieanouk.com! Er moet nog het één en ander veranderd worden aan mijn lay-out maar voor nu vind ik het prima. Ik werk nu al een tijdje aan mijn blog en vond het dus tijd worden om een eigen domein te kopen. Ik irriteerde me aan de .wordpress.com, hier schreef ik laatst al een artikel over. Nu ben ik helemaal trots op mijn blog!


Waarom .com?
Ik heb voor .com gekozen inplaats van .nl omdat ik de mogelijkheid open wil laten om in het Engels te bloggen. Met .com zou ik een groter publiek bereiken en ben dan makkelijker te vinden. Ik denk en droom nog vaak in het Engels en heb soms nog zo’n moeite om in het Nederlands te schrijven. Het is niet zo dat mijn blog vanaf nu helemaal Engels wordt hoor, don’t worry. Misschien later, misschien wel helemaal nooit. We zien wel wat de toekomst brengt!

Nieuwe lay-out
Voor mijn opleiding moet ik vaak websites maken en heb dus ook wel enige ervaring met html en css. Ik zei dus meteen doodleuk dat ik mijn eigen lay-out zou maken voor mijn nieuwe blog. Nou, ik heb het geprobeerd maar heb het flink onderschat. Ik heb nu een lay-out gekocht die ik nog aan wil passen. Ik weet nog niet helemaal wat ik wil dus ik kan daarom ook nog niet zeggen wanneer deze online zal komen.

Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen!

Advertenties

11 thoughts on “EIGEN DOMEIN EN NIEUWE LAY-OUT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s