LIFE LATELY #8: CARPACCIO, GRIJS HAAR EN KONINGSDAG

untitled folder4

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: grijs haar? Nee niet helemaal. Op de foto lijkt het veel grijzer dan dat het in het echt is. Mijn haar is gewoon blond maar in de schaduw en zon veranderd het steeds van kleur. Dus nee, ik heb niet mijn haar grijs geverfd! Daar is ie weer, de Life Lately! Ik weet niet wat het is, maar ik vergeet steeds foto’s te maken. Het is dat mijn vriend iedere keer ‘moet je nog een foto maken voor je blog?’ zegt want anders was het mij echt niet gelukt, haha. Ik heb een fijn weekje gehad maar het eindigde niet zo prettig! Benieuwd? Lees dan snel verder!


untitled folder-001

Om heel eerlijk te zijn weet ik niet precies meer wanneer deze Life Lately begint. Ik heb foto’s van de laatste tijd verzameld omdat ik de laatste tijd niet zo veel foto’s meer maak. Kom op Léonie, I have to do that again! Als het lekker weer is willen mijn vriend en ik altijd lekker lunchen. Op een terrasje is eten echt heel duur dus maken we vaak zelf het broodje. We vinden broodje carpaccio zo lekker en hebben deze dus de laatste tijd best wel vaak gemaakt. Als ik de foto’s zie krijg ik weer honger! We hebben heerlijk in het zonnetje gezeten en van ons broodje genoten. Het voelde echt alsof we al op vakantie waren! Afgelopen zondag heb ik lekker in bed gelegen met thee en Netflix. Ik had al een tijdje niet meer zo’n zondag gehad dus ik vond dat het daar weer eens tijd voor werd. A sunday well spent brings a week of content. Ook heb ik zondag heel lang aan mijn ‘nieuwe’ logo gewerkt. Ik vind het zo leuk om te experimenteren met al mijn Adobe programma’s op mijn lazy sunday.

untitled folder1-001

Maandag was het heerlijk weer en had dus ook met mijn beste vriendinnetje in Leiden afgesproken! Ik had haar al een tijdje niet meer gezien omdat we het allebei heel druk hebben gehad de laatste tijd. We hebben heerlijk bijgekletst en gelachen! Het was zo warm om het terras. Toen ik thuis kwam, kwam ik er ook achter dat ik door die paar uur zon flink verbrand was. Awkward, nu loop ik al een tijdje met een bruine V rond… Ik vind het trouwens zo grappig dat ik mijn beste vriendin niet dagelijks spreek en dat het dan ook totaal niet raar is om elkaar weer te zien! We hebben altijd wat om over te kletsen en het gesprek valt nooit stil. Dat is nou echte vriendschap.

Op de laatste foto lijkt mijn haar echt een hele andere kleur dan dat het normaal is! Gister zag ik op Kingsland zoveel meiden met grijs haar. Het is nu een hele trend en ik weet nou niet wat ik er zelf van vind. Wat vinden jullie ervan?

untitled folder3

Verder ben ik deze week vaak naar school geweest. We werken nu voor een externe opdrachtgever en ik merk meteen dat het een stuk zwaarder is dan de rest van het jaar. Zoveel verplichtingen en groepswerk. Om heel eerlijk te zijn, niet helemaal mijn ding. Ik werk het liefst in mijn eentje omdat ik dan zeker weet dat ik het optijd af heb. Ach, die voldoende moet wel lukken! Vrijdag gebeurde er opeens iets in de trein wat ik nooit eerder mee heb gemaakt. Niet heel spectaculair ofzo, maar ik moest een enquête invullen! Het ging natuurlijk over de treinen en over vertragingen, bla bla bla. We stonden toch 10 minuten stil op Amsterdam Zuid dus nu had ik lekker iets te doen. En kon ik gelijk klagen over die vertraging!

En gister was het natuurlijk Koningsdag! Wat hebben wij geboft met het weer zeg. Het was zo’n heerlijke dag! Ik was de hele dag op Kingsland Festival en heb me prima vermaakt. Ik ging met mijn vriend en zijn hele vriendengroep. Uiteindelijk was ik het enigste meisje maar had hier geen problemen mee. Het was heel gezellig en het voelt zo gek dat het alweer voorbij is. De dag is echt te snel gegaan! I want to go back! Het eindigde alleen niet zo prettig. Ik had de hele dag nergens last van, totdat ik in bed ging liggen. Ik kreeg hele erge krampen in mijn buik en ik kon de pijn niet uitstaan. Mijn vriend vond het verstandig om toch even naar het ziekenhuis te gaan want je weet maar nooit wat het is. Zit je dan, om 3 uur ’s nachts in het ziekenhuis. Gelukkig hebben ze niks kunnen vinden maar ik voel me vandaag nog steeds wel heel rot. Hopelijk gaat het snel voorbij! Ik blijf vandaag nog lekker op de bank in het zonnetje liggen.

Hebben jullie van Koningsdag en het weer kunnen genieten?

Advertenties

7 thoughts on “LIFE LATELY #8: CARPACCIO, GRIJS HAAR EN KONINGSDAG

  1. Ik herken het helemaal. Ik vergeet ook altijd foto’s te maken. En wanneer ik dan weer een artikel online wil zetten, kom ik er vaak achter dan ik geen of te weinig foto’s heb (oeps).

  2. Oeh je broodje carpaccio ziet er heerlijk uit! Wel vervelend dat je last kreeg van je buik na Kingsland! Gelukkig dat je het verder wel naar je zin heb gehad, maar ben je niet tegengekomen 😛 Het is ook zo groot daar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s