TASJE VAN DE PRIMARK

blog

Ik moet zeggen dat ik niet vaak bij de Primark kom omdat ik qua kleding vrijwel nooit slaag. Op de paspop ziet het er dan heel leuk uit maar als ik het aantrek vraag je je af wat er met het model is gebeurd. Als ik er ben ga ik altijd naar de accessoires en de homecollectie. Twee weken geleden was ik er en heb ik wel een hele leuke aankoop gedaan! Een soort tasje dat ik al heel lang zoek! Hij is niet te groot, niet te klein en helemaal in de stijl die ik zocht. Ik ben er blij mee!


IMG_9179

Als ik ga shoppen, stappen of een festival bezoek vind ik het fijn om een klein tasje mee te nemen. Alles in mijn zakken stoppen lukt echt niet dus ik heb het tasje zeker nodig! Ik had maar één klein tasje en vind het toch altijd wel leuk om af te kunnen wisselen. Toen ik dit tasje zag hangen wist ik dus meteen dat ik hem mee moest nemen! Ze hadden hem in een cognac kleur en in het zwart. Stiekem vond ik ze allebei heel leuk maar om ze allebei nou mee te nemen… Uiteindelijk heb ik dus voor deze zwarte gekozen omdat ik denk dat ik die beter kan combineren met mijn kleren en schoenen. Ik weet de prijs niet helemaal precies meer, maar ik geloof dat ik er tussen de 10 en 12 euro voor heb betaald! Koopje! Ik heb hem nu al een paar keer gebruikt en niemand gelooft me als ik zeg dat ie van de Primark komt.

Wat vinden jullie van dit tasje?

Advertenties

52 thoughts on “TASJE VAN DE PRIMARK

  1. Ik slaag ook echt nooit bij de Primark. Toevallig heb ik er van de week een heel leuk blousje gekocht, voor het eerst in tijden! Nu nog even afwachten hoe hij er na het wassen uitkomt. Vaak kan ik hem dan niet meer aan omdat hij is gekrompen, de reden waarom ik dus nooit naar de Primark ga.
    Dit tasje vind ik overigens wel heel erg leuk! Het patroontje vind ik echt super leuk! Een beetje bohemian-achtig 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s