DE LEUKSTE FESTIVALS VAN 2015

blog-1

Het festivalseizoen komt er weer aan en ieder jaar vind ik het weer moeilijk om te kiezen welke ik ga bezoeken. Op Facebook zie ik de een na de andere melding dat iemand weer naar een festival gaat. Dit betekent natuurlijk dat de kaartverkoop van veel festivals al is begonnen. Ik vind festivals bezoeken heel leuk. Iedereen is vrolijk, het zonnetje schijnt (hopelijk) en allemaal leuke deuntjes. Na veel zoeken heb ik vijf festivals gevonden die ik graag zou willen bezoeken. Nog geen festival op de planning? Hier een lijstje!


The Flying Dutch – 30 mei
The Flying Dutch is een heel leuk concept. Op drie verschillende locaties in Nederland (Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam) wordt hetzelfde festival georganiseerd. En het grappige is, alle locaties hebben dezelfde line-up. Hoe kan dat? Alle DJs wisselen elkaar af en vliegen dus steeds van locatie naar locatie. In Amsterdam is de closing act Armin van Buuren, in Rotterdam is het Afrojack en in Eindhoven zal Hardwell de dag afsluiten.

Indian Summer – 5 en 6 juni
Hou je meer van festivals waar ze verschillende soorten muziek draaien? Dan moet je zeker even kijken naar de line-up van Indian Summer! Racoon, Kensington, Jett Rebel maar ook The Partysquad, Bassjackers en Girls Love DJs kun je hier allemaal vinden. Hier kun je dus op het ene moment lekker in het gras van de muziek genieten en op het andere moment helemaal los gaan. Dit festival duurt twee dagen maar het is ook mogelijk om een dagticket te kopen.

Amsterdam Open Air – 6 en 7 juni
Amsterdam Open Air, ook wel bekend als de Nederlandse Coachella. Ik ben dit jaar aanwezig en ik kan niet wachten! Ieder jaar kijk ik weer naar alle vette foto’s en was iedere keer weer jaloers. Dit jaar mag ik het zelf meemaken! Ook dit festival duurt twee dagen maar hier is het ook mogelijk om een dagticket te kopen. Er zijn veel verschillende stages dus voor ieder wat wils. Pep & Rash, Gregor Salto, Mike Mago, The Flexican & Sef zijn een paar namen die daar zullen draaien.

TikTak festival – 18 juli
Ik ken veel mensen die naar het oud & nieuw feestje van TikTak zijn gegaan en iedereen was heel tevreden! Dit maakt mij natuurlijk extra benieuwd naar het TikTak festival. Ik ben heel erg fan van Tchami en was natuurlijk mega enthousiast toen ik zag dat hij komt draaien! Andere grote namen, zoals Dimitri Vegas & Like Mike en DVBBS, zullen ook aanwezig zijn! Dit beloofd een goed feestje te worden.

Latin Village Festival – 9 augustus
Dit festival heb ik waarschijnlijk wel het vaakst voorbij zien komen op Facebook. Op school zie ik zelfs dat ze dit feest promoten. Zoals de naam al een beetje verklapt is het thema Latin. Zo heb je verschillende stages met verschillende stijlen, zoals latinhouse en eclectic. Dit lijkt me echt een leuk feestje omdat er toch een ander sfeertje hangt dan de meeste festivals. Het klinkt in ieder geval al heel zomers!

Welk festival vind jij het leukst?

Advertenties

13 thoughts on “DE LEUKSTE FESTIVALS VAN 2015

  1. Ik vind de sfeer op Bevrijdingsdag altijd erg leuk.
    Voor de rest moet ik vaak ver reizen voor festivals en veel dingen vind ik ook erg duur geworden, zoals Pinkpop en Rock Werchter… Dus vaak sla ik over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s