THE QUESTIONS OF LIFE

954833_10153139984170263_775305325_n

The Questions of Life tag, ik heb hem al bij meerdere bloggers voorbij zien komen en vanaf het eerste moment wist ik het al; deze ga ik ook invullen. Ik vond het zo’n leuke tag om te lezen en vond het een leuke manier om vragen over het leven te beantwoorden. Bij deze! Het is een tag met hele mooie vragen over het leven. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan snel verder!


 

Welke herinnering van afgelopen jaar geeft je de grootste glimlach op je gezicht?
Pfoe, moeilijk! Ik denk niet dat ik één specifieke herinnering heb maar dat het er meerdere zijn. Zo word ik weer heel blij als ik aan de eerste date met mijn (toen nog Tinder date) vriendje denk. In de meivakantie ging ik ook nog met mijn beste vriendin naar mijn ouders in Londen. Dat was de eerste keer dat ik in mijn eentje, nou ja zonder ouders, het vliegtuig in stapte. We werden meteen na paspoortcontrole in Engeland aangehouden door de douane omdat het toch wel een beetje verdacht was, twee kleine meisjes uit Amsterdam. Gelukkig was er niks aan de hand! Toen konden we het wel echt in onze broek doen maar nu lachen we er om.

Wat zou je doen in het leven als er totaal geen beperkingen waren?
Ik zou dan in een mooi huisje aan het strand wonen, met een leuk eigen bedrijfje zodat ik zelf mijn tijden in kan delen. Op die manier kan ik ook lekker veel reizen. Het liefst reis ik nu ook veel meer maar reizen is zo duur. Ook zou ik dan veel feestjes pakken, vooral in de zomer.

Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?
Ik weet vaak niet waar mijn eigen krachten liggen. Volgende periode op school moeten we voor een externe opdrachtgever werken en moeten we onszelf dus inschrijven als projectleider, vormgever of programmeur. Ik vind grafisch vormgeven ontzettend leuk maar ik had zo’n gevoel dat ik me echt niet op kon geven als vormgever. Klasgenoten zeiden toen dat ik dat wel gewoon moet doen omdat ik er wel de ‘feel’ voor heb. Toen leerde ik dat ik niet zo kritisch op mezelf moet zijn. Als ik iets wil, kan ik het!

Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?
Deze dromen gaan dan eigenlijk over de zomervakantie. Ik heb nog geen plannen maar mijn vriend en ik willen heel graag samen. Dit geldt trouwens ook voor mijn dromen ’s nachts. Ik denk dat je wel kunt zeggen dat ik echt toe ben aan zomervakantie, haha.

Welke verandering wil je het komende jaar het liefst toepassen in je leven?
Het sporten en het gezonde eten. Ik heb dagen dat ik dit goed volhoud, maar ik heb ook zeker dagen dat ik er totaal niet mee bezig ben. Ik vind het moeilijk om het sporten in te plannen omdat ik het natuurlijk ook druk heb met school. Zo heb ik de laatste dagen helemaal niet kunnen sporten omdat ik vrijdag drie deadlines heb. Het zou fijn zijn als ik gewoon vaste dagen en vaste tijden had om te sporten.

Ik vond dit een hele leuke tag om in te vullen en ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om te lezen. Feel free om hem over te nemen. Ik ben benieuwd naar al jullie antwoorden!

Advertenties

2 thoughts on “THE QUESTIONS OF LIFE

  1. Leuk om jouw antwoorden op de vragen te lezen! Sporten en gezond eten is iets waar ik zelf ook dit jaar meer mee bezig wilde zijn en tot nu toe lukt dat gelukkig aardig! Veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s