HELLO MARCH!

maart

Stop de winterjassen maar weer snel in de kast, de lente komt er nu echt aan! Als we het weerbericht moeten geloven dan. Net hoorde ik op het nieuws dat het dit weekend tussen de 10 en 15 graden wordt. Hello march! Hopelijk is maart de maand dat we eindelijk weer op terrasjes kunnen zitten, van het zonnetje kunnen genieten en de bloemetjes weer tevoorschijn komen. Wat gaat de tijd eigenlijk snel. Ik heb het gevoel dat het jaar pas net begonnen is maar we zitten nu alweer in de derde maand. Maar gelukkig heb ik zin in de lente. De afgelopen dagen heeft het zonnetje al flink geschenen maar was de wind helaas wat aan de sterke kant. Ik hoop dat dat snel gaat veranderen want ik kan niet wachten tot ik eindelijk weer mijn spijker en leren jasje aan kan trekken! Deze maand stel ik weer doelen voor mezelf. Wat ben ik allemaal van plan in maart?


Desktop74

Shoppen
In maart moet er veel geshopt worden voor het nieuwe seizoen. Ik merk dat ik niet veel meer heb voor het voorjaar en de zomer. Ook wil ik mijn kast gaan opruimen. Dingen die ik niet meer leuk vind of nooit meer aan trek kunnen de deur uit. Mijn kast is echt een puinhoop en ik kan vaak niet vinden wat ik wil omdat er totaal geen overzicht meer is. Het is dus echt tijd dat ik ga ruimen. Op die manier maak ik dan ook weer plek voor nieuwe zomerkleding. Ik wil nog heel graag een nieuw leren jasje, witte allstars en een witte broek met scheuren.

Opruimen
Omdat ik op mezelf woon moet ik het huishouden bij houden. Vaak vergeet ik het toch en daarom wil ik in maart met een schoonmaakschema gaan werken. Die hang ik dan ergens op een plek waar ik iedere dag wel kom, bijvoorbeeld de keuken. Dan hou ik het stofzuigen en alles wat schoon gemaakt moet worden goed bij. Ook wat fijner voor mijn ouders als ze weer in Nederland zijn omdat mijn moeder vaak nog lang bezig is met schoonmaken. Niet omdat het zo’n puinhoop is, ze vind schoonmaken zelf ook heel leuk. In het voorjaar hebben wij de tuindeuren altijd open (tijdens dit artikel schrijven ook, ik zit heerlijk op de bank met het zonnetje op mijn gezicht) en dan merk ik dat ik toch vaker schoon moet maken door alle dingen die naar binnen waaien.

Focussen op school
Ik ben een beetje geschrokken van afgelopen periode. De eerste periode ging ontzettend goed en ik had alle punten gehaald. De tweede periode ging niet zo best en daarom heb ik nu ook twee herkansingen. In maart wil ik me dus meer gaan focussen op school. In de avonden wil ik mijn laptop meer gebruiken voor school in plaats van Youtube, Facebook en Tumblr. Ik wil heel graag mijn P halen dus daar ga ik keihard voor knallen.

Desktop76

Geld bijhouden
Ik geef teveel geld uit aan eten. En dan bedoel ik niet avondeten maar het eten wat ik tussendoor haal. Als ik een dag op school ben koop ik daar vaak een broodje. Als ik dan nog eens lang op school ben haal ik na school ook nog iets op het station. Zo gaat het snel omdat dat eten natuurlijk niet het goedkoopst is. Ik kan beter thuis mijn broodjes smeren. Afgelopen week ging dat wel beter en dat wil ik in maart zo volhouden.

Leuke dingen doen/plannen
In maart wil ik ook meer leuke dingen gaan doen. Zo hoop ik dat het snel weer terrasjesweer wordt omdat ik daar zo van kan genieten. Lange middagen op het terras zitten met het zonnetje op je bol, lekker lunchen en onder het genot van een drankje mensen kijken. Ik krijg nu al lentekriebels als ik eraan denk. Eind maart staat een weekendje Leeuwarden op de planning. Met kerst kregen mijn vriend en ik een hotel overnachting kado en we hebben ervoor gekozen om die deze maand te gebruiken omdat we elkaar dan een jaartje kennen. Ook vind ik het leuk om deze maand al te kijken naar welke festivals ik wil. Steeds meer kaarten gaan al in de verkoop en ik wil natuurlijk niet misgrijpen.

Sporten
Ik ben nog steeds aan het sporten maar ik vind dat het beter kan. Ik wil per week vaker gaan sporten. Op blogs zie ik dat veel fanatiek bezig zijn met de Bikini Body Guide. Ik zit nu in week 3 en ben ook zeker van plan deze af te maken. De resultaten die ik bij anderen heb gezien motiveren mij heel erg. Zelf zie ik nog niet heel veel resultaat en ik hoop dat ik dat eind maart wel zie!

En dat waren mijn doelen voor de maand maart. We zijn pas net begonnen dus een prima tijd om doelen te stellen!

Wat zijn jullie plannen deze maand?

Advertenties

3 thoughts on “HELLO MARCH!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s